El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero preocupa els seguidors amb una foto en biquini: “Estàs anorèxica, esquelètica i demacrada!”
  • CA

Sara Carbonero ha tornat a la primera línia de l’actualitat en reaparèixer a televisió, gràcies a la seva reincorporació a Mediaset de la mà de ‘Deportes Cuatro’. Després d’uns anys d’excedència, la periodista ha deixat enrere el descans de Porto i ha tornat a signar contracte amb la cadena. De moment només apareixerà els divendres, un dia a la setmana que li permet seguir cuidant dels fills. La seva tasca? Un seguit de reportatges diferents que apropi realitats originals o històries esportives curioses.

 

Això no impedeix que segueixi col·laborant amb diverses marques de roba, de les quals és imatge. La marca de roba íntima i de bany, Calzedonia, és una d’elles; la que l’ha portat fins a Punta Cana per protagonitzar la nova campanya d’estiu. Carbonero ha publicat un parell d’imatges des d’allà per compartir amb els seguidors unes imatges de somni. Això sí, el resultat no ha estat el que s’esperava…

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenas noches desde el paraíso. . #Calzedonianextseason #proyectosbonitos #slowlife

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

 

El seu primer posat en biquini l’ha col·locat en el centre de la diana mediàtica de nou. Per què? En veure’s amb una cara de cansada que ha preocupat molt els seus fans. Però això no és tot, ja que la figura de la presentadora es veu més prima del normal. Tot això ha provocat que la titllin d’anorèxica, esquelètica o demacrada. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cañonazo de mujer @saracarbonero #aunquenoloparezcaestamostrabajando #newcampaign #tictac

Una publicación compartida de Paco Rus (@paco_rus) el

 

Ella de moment no s’ha pronunciat al respecte, però de ben segur que no li ha agradat llegir aquestes dures reaccions: “Em sembla molt malament el retoc que han fet a les fotos. Estàs estupenda, no cal tornar a vendre la imatge d’anorèxica”, “Amb una miqueta més de pes estaries molt millor, estàs molt prima i això fa que ja no tinguis la cara tan maca”, “La teva primesa no és sana. No se’t veu bé. Dona la sensació que no menges prou. M’encantes, Sara, i et segueixo. De debò que ho dic amb tota l’estima del món” o “Tanta primesa, demacrada, esquelètica… no s’hi veu bellesa”. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

??Caribbean mood ?? . #buenosdías #hoysedesayunaasí #okok #Calzedonianewcampaign

Una publicación compartida de Sara Carbonero (@saracarbonero) el

 

Ja fa temps que Carbonero s’ha d’afrontar a crítiques d’aquest tipus, però no per això ha de costar menys acostumar-s’hi… 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa