El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero trenca amb el xicot i filtren tots els motius
  • CA

Després de setmanes de rumors i especulacions, es confirma la ruptura entre Sara Carbonero i Kiki Morente. La periodista i el cantant, conegut per ser germà d’Estrella Morente, haurien començat una aventura el passat estiu. Des de llavors havien coincidit en diverses festes, els seus familiars i amics propers havien confirmat que estaven molt feliços junts… però ells encara no s’havien pronunciat al respecte i tampoc no havien volgut que els fotografiessin junts. I ara, quan encara no havien fet el pas de formalitzar la seva relació, es filtra que han tallat. El Español, a més a més, ha pogut parlar amb una font propera a ells que filtra alguns dels motius d’aquesta separació.

Hauria estat Sara l’encarregada de posar fi a aquesta aventura, la que no ha volgut qualificar de relació seriosa en cap moment. És cert que els van relacionar només un parell de mesos després del seu divorci amb Iker Casillas, quan segurament ella encara no estava preparada per a alguna cosa tan seriosa. Sigui com sigui, el que està clar és que han estat junts aquests últims mesos i que ara la seva història s’ha refredat. Aquesta persona els coneix i revela que va ser a finals del 2021 quan van decidir separar els seus camins. Haurien acabat com a amics, per això, sense cap mena de problema derivat de la separació.

La causa principal d’aquesta ruptura? Les diferències de caràcter i, sobretot, de rutines: “En alguns aspectes es compenetren molt bé, però en altres són molt diferents. Sara és tranquil·la, familiar i li agrada estar a casa. Ell, en canvi, és el carrer en persona. Estan, a més a més, en temps diferents i el seu timming vital no és el mateix”. Com dèiem, assegura que cap dels dos no s’ha pres malament aquesta separació i que no hi ha hagut drama: “El primer pas el va donar Sara, però Kiki li ha posat fàcil. Ells s’estimen molt, però no van de la mà en moltes coses. Continuaran veient-se i quedant com a amics, però res més. Ells mai no van voler posar nom a allò que sentien i han viscut el dia a dia. És cert que aquests darrers mesos, però, alguna cosa va canviar. Per una altra banda, també cal destacar que els dos estan molt centrats en les seves respectives feines i això feia que no tinguessin molt de temps per veure’s”.

Sara Carbonero i Kiki Morente, quan van coincidir en una festa el passat novembre | Europa Press

Ara Sara Carbonero se centra en la seva feina a la ràdio, contenta i satisfeta. Acompanyada dels seus fills i amb una relació estupenda amb el seu ex, amb Iker Casillas, algunes fonts deixen caure que podria arribar una reconciliació entre ells. La font que parla amb aquest mitjà, però, ho nega: “Et puc assegurar que no tornaran a ser parella. Conec a tots dos, però especialment a Sara. Aquesta porta està més que tancada”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa