La millor amiga de Sara Carbonero dona més detalls sobre la seva hospitalització

S'ha parlat molt sobre la causa de l'ingrés a l'hospital de la periodista, el que ha estat envoltat de rumors

L’hospitalització de Sara Carbonero va preocupar molt als seus seguidors. Des que anunciés que estava lluitant contra un càncer d’ovaris que les seves paraules són analitzades al detall, el que va tornar a passar quan els mitjans van filtrar que la periodista havia tingut una recaiguda en el seu càncer. Poc després era ella qui confirmava que havia hagut de sotmetre’s a una revisió i que els metges havien decidit que el millor era tenir-la ingressada uns dies per poder-la controlar millor.

Avui ha estat una de les seves millors amigues, la també presentadora Isabel Jiménez, qui s’ha pronunciat al respecte. S’ha especulat molt sobre la causa que hi hauria darrere de l’ingrés de Sara Carbonero, uns rumors que la seva sòcia ha volgut desmentir: “No hi ha hagut cap recaiguda en la seva lluita. Està treballant a la ràdio i fent les seves coses. Sara està i es troba bé”.

D’aquesta manera intenta posar fi a una de les teories més esteses, que Sara hauria patit alguna complicació durant el tractament. Isabel ha compartit una fotografia amb Carbonero i ha aplaudit el poder anar veient-se: “Cada vegada que quedem ho fem per celebrar la vida”.

Sara Carbonero se centra ara en el seu programa a Radio Marca, mentre opta per no fer més comentaris sobre la seva baixa. Caldrà esperar per saber més detalls al respecte.

Nou comentari