El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El xicot de Sara Carbonero, enxampat amb una altra dona
  • CA

Sara Carbonero i Kiki Morente van evitar posar junts al photocall de l’última festa en la que han coincidit. S’ha parlat molt de la seva relació, encara que cap dels dos encara no l’ha confirmat. En les últimes declaracions de la periodista, però, ella va deixar clar que li té molta estima ja que el va descriure com un noi “honest i amb molt sentit de l’humor”. Poc després, el periodista Enrique del Pozo revelava que els van veure fent-se un petó “típic de dues persones que s’agraden” quan es van trobar a la zona VIP. El problema? Que Europa Press ha publicat unes fotos que posen en dubte la fidelitat del cantant a Sara Carbonero. En les imatges que comparteixen, se’l veu precisament a la sortida d’aquella festa en companyia d’una dona misteriosa.

Mentre que Sara marxava cap a casa amb una amiga, Kiki es deixava veure amb una dona rossa a qui donava una llauna de cervesa que havia comprat a un venedor ambulant. Les càmeres els van captar seguint la festa sols i en ple carrer, xerrant i rient-se mentre patien pel fred. De fet, hi ha un moment en què l’artista li deixa el seu abric a l’acompanyant. Després de beure les dues llaunes, ambdós van pujar a un taxi i van anar cap a la casa de Kiki. Els fotògrafs els van veure entrar junts a altes hores de la matinada, tal com revela l’agència. Això no demostra res, és clar, però sí que dona ales a la premsa del cor per començar a especular amb una presumpta infidelitat del cantant.

Ni Kiki ni Sara Carbonero s’han pronunciat sobre la publicació d’aquesta sessió de fotos enverinada, la que podria arribar a fer mal a la parella. També hi ha la possibilitat que Sara i Kiki no tinguin cap relació formal encara o que mai no l’hagin tingut i tot siguin especulacions. El temps dirà què hi ha de debò en aquesta història rocambolesca i plena de rumors.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa