El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero i Iker Casillas, de viatge nou mesos després del divorci

Iker Casillas i Sara Carbonero van anunciar la seva separació el passat mes de març. La parella sorprenia amb un comunicat molt inesperat en el que asseguraven que s’havia acabat l’amor i que a partir de llavors només els uniria els dos fills que tenen en comú. Des d’un principi van voler deixar clar, però, que seguirien mantenint una bona relació, especialment de cara als nens. Doncs bé, dit i fet… i és que la revista Semana informa avui que han enxampat la parella en un viatge secret a Portugal.

El futbolista i la periodista van viure a Porto durant una bona temporada, ciutat a la que han tornat uns dies acompanyats dels seus fills. La família s’ha allotjat en un hotel molt exclusiu amb vistes al riu, del que no han volgut compartir fotografies per poder gaudir d’uns dies sense premsa perseguint-los. Malgrat els seus intents per passar desapercebuts i inadvertits, no ho han aconseguit. La revista assegura que Sara i Iker han fet “tot el possible” perquè no els relacionessin de nou per aquest viatge. Han evitat que els fotografiessin, però això no ha impedit que sàpiguen que han fet una escapada en família.

Aquests últims mesos s’havia relacionat a Sara Carbonero amb el cantant Kiki Morente, encara que fins ara no hi ha hagut confirmació oficial ni cap fotografia que ho demostri. Els més malpensats pensaran que aquest viatge de Sara amb l’exmarit i els fills podria ser sinònim d’una reconciliació. O es tracta simplement d’un viatge familiar que demostra la bona sintonia en l’exparella? Junts haurien visitat el seu antic barri i haurien quedat amb amics que haurien fet allà. De moment cap dels dos no s’ha pronunciat al respecte, com tampoc no ho han fet sempre que la premsa ha especulat amb la seva reconciliació. Mai no han amagat que segueixen portant-se bé, el que evidencien els missatges tendres que es dediquen a Instagram. Ara caldrà saber per què han volgut amagar aquesta escapada i si realment significa alguna cosa més.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa