El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sara Carbonero es posa a plorar en directe a la ràdio
  • CA

Sara Carbonero va abandonar la setmana passada l’hospital després d’haver estat intervinguda d’urgència. Tot i que en un primer moment es va fer públic que l’operació tenia a veure amb una recaiguda del càncer, fonts properes a la periodista van desmentir poques hores després que no era així. Però Carbonero encara està sensible, i així ho ha demostrat aquest dilluns quan s’ha emocionat en directe.

Ha estat a Radio Marca, on treballa la periodista, i mentre Conchita cantava una cançó en directe. Es tracta del tema ‘El viaje’, una cançó que parla sobre la maternitat, i tot allò que té de bo i de dolent. Quan la cantant ha acabat d’interpretar-la, Carbonero s’ha hagut d’eixugar les llàgrimes i s’ha explicat: “Mira que havia escoltat la cançó una vintena de vegades, i estava pensant en altres coses, però a mi aquesta cançó, amb aquesta lletra…”.

En aquesta línia, ha afegit: “Els que som pares o mares sabem que aquesta cançó ho diu tot: parla de les coses maques, de les pors, i del món que estem deixant als nostres fills”. “I també hi ha la seva veu, que no es pot cantar millor i més dolçament”, ha conclòs la periodista esportiva.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa