Primeres declaracions de Sara Carbonero després de l’operació

La periodista ha tranquil·litzat els seguidors amb un missatge molt esperat

Sara Carbonero ha rebut l’alta hospitalària aquest divendres, una setmana després de la seva operació. La periodista havia de ser intervinguda per un problema de salut del qual no ha volgut donar molts detalls. Fonts properes a ella, però, ho atribueixen a una recaiguda en la seva lluita contra el càncer d’ovaris.

En les seves primeres imatges fora del centre hospitalari l’hem vist a dins del cotxe amb Iker Casillas, que no s’ha separat del seu costat en cap moment. Un cop a casa i més tranquil·la, Sara ha volgut agrair els comentaris de suport que ha rebut. Ha publicat una fotografia d’un ram de flors i ha explicat com està: “Ja a casa després de passar la ITV amb èxit. Moltíssimes gràcies per tots els missatges d’estima i els ànims, i als meus metges i infermeres de la clínica per tot el que m’han cuidat aquests dies”.

Sara Carbonero agraeix els missatges d’ànims que ha rebut durant l’ingrés hospitalari / Instagram

Poc després compartia una fotografia de la façana d’un edifici de Madrid, la que acompanyava d’un missatge ple d’optimisme: “Però sempre hi ha un tren que desemboca a Madrid. Llibertat, beneït tresor. Gràcies per tanta estima. Seguim”.

Nou comentari