Primeres paraules de Sara Carbonero sobre el seu nou xicot

La periodista reconeix que està "molt il·lusionada" amb aquest nou amor

Sara Carbonero és notícia des que es filtrés que havia començat una relació amb el cantant Kiki, el germà de l’exitosa Estrella Morente. La periodista va separar-se d’Iker Casillas el passat mes de març, poc abans de començar aquesta nova aventura. Ella no havia volgut parlar del tema fins ara, que ha trencat el seu silenci i ha deixat clar que està “molt feliç i il·lusionada“. Ho ha fet en la presentació d’un videoclip de Tu otra bonita, el grup que l’ha fet protagonista del vídeo de la seva nova cançó. Sara Carbonero no ha volgut donar molts detalls, però reconeix que es troba en un moment molt dolç: “Estic molt bé i tot va fenomenal. Sé que voleu que parli de moltes coses, però no tinc temps i seria una bogeria. M’heu donat un estiu… Aquests pròxims mesos vull estar tranquil·la, tornar a la feina i gaudir de tots els projectes que tinc entre mans”.

“Estic il·lusionada amb tot i sobretot amb la vida, que és molt maca. Estic feliç i tot va bé. Hi ha temps per a tot, fins i tot per a l’amor. El més important sempre és la salut, per això. I amb Iker segueixo tenint molt bona relació, per descomptat”, diu a Europa Press. Unes paraules que arriben poc després que es filtrés a la premsa que Casillas i ella havien tingut una forta discussió quan el futbolista va assabentar-se que el nou xicot de Sara havia dormit a la casa familiar. Sara Carbonero no ha volgut confirmar ni desmentir res, ni tan sols ha donat detalls sobre el tema. Ha volgut deixar clar que segueixen portant-se bé de cara als dos fills que tenen en comú.

Primeres declaracions de Sara Carbonero sobre el seu nou xicot / Europa Press

La periodista no ha pronunciat el nom de Kiki i tampoc no ha volgut parlar sobre aquesta nova relació, però per les seves paraules queda clar que és feliç i que espera que aquest nou amor duri durant molt de temps. Cap dels dos encara no ha publicat cap fotografia en la que se’ls vegi junts, però temps al temps.

Nou comentari