Santiago Segura, insultat de nou a la xarxa per criticar el govern

Santiago Segura ha estat molt actiu a la xarxa durant el confinament. No s’ha tallat ni un pèl a l’hora de criticar obertament la gestió del govern, el que ha tornat a fer amb un toc d’humor durant una entrevista amb Thais Villas a ‘El Intermedio’. Es troba de promoció de la seva nova pel·lícula, la segona part de ‘Padre no hay más que uno’. 

Considera que és un bon moment per estrenar-la, encara que és conscient que serà complicat per la distància de seguretat i les restriccions que encara estan vigents pel coronavirus: “L’estrenem a l’agost, a veure com està el tema per llavors. És una bona comèdia i la gent riurà i s’ho passarà bé”. En el film treballa amb les seves filles, el que li dona ales a opinar sobre els seus sous: “Pensava que em sortiria més barat contractant les meves filles com a actrius, però no m’he estalviat res perquè han volgut cobrar. La seva mare és la representant i és clar…”.

Una promoció que era una oportunitat d’or per criticar algunes mesures contradictòries del govern: “Si pots anar en AVE durant tres hores i mitja amb un senyor al teu costat que tus tota l’estona, per què no pots anar al cinema que hi ha butaques lliures enmig i gel a la porta?”. 

Santiago Segura, entrevistat a 'El Hormiguero'   La Sexta

Santiago Segura, entrevistat a ‘El Hormiguero’ / La Sexta

Unes declaracions que l’han tornat a col·locar en el centre de la diana dels detractors, que aprofiten qualsevol excusa per criticar-lo a la xarxa. Sobre això precisament li ha preguntat la presentadora, que es mostrava encuriosida sobre els incendis que crea a Twittter: “La faig grossa i m’equivoco, però m’agrada. Agafo el pols una mica de l’odi i del mal rotllo que hi ha a Twitter. És al·lucinant. Qualsevol missatge, per innocent o ingenu que sigui, és susceptible de ser estomacat i criticat”. 

De fet, va explicar que fins i tot el critiquen quan escriu un simple “bon dia”: “Em van respondre amb insults, arribem a aquest nivell. Tinc tres milions i mig de seguidors, dels quals mig milió són tocacollons”.

 

Nou comentari