El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Declaracions incendiàries de Santiago Segura contra Enrique Ponce i Ana Soria
  • CA

La relació d’Enrique Ponce i Ana Soria ha protagonitzat desenes de titulars en aquest últim mes. Des que sortís a la llum el sorprenent divorci del torero i Paloma Cuevas, que la premsa ha embogit amb aquesta la seva nova relació. No s’esperava que se separés de la dona, però molt menys que ja estigués sortint amb una noia 26 anys més jove. 

Enrique Ponce i Ana Soria Instagram

Enrique Ponce i Ana Soria / Instagram

L’últim a comentar el fulletó de l’estiu? Sorprenentment, Santiago Segura. El director de cinema està immers en la promoció de la seva nova pel·lícula, per la qual cosa ha concedit un parell d’entrevistes a diversos mitjans. Li han preguntat què opina del divorci d’Enrique Ponce i Paloma Cuevas i no s’ha tallat un pèl a l’hora de manifestar la seva opinió: “Em fa molta pena, per a mi eren la parella perfecta. Vaig conèixer Paloma a Màlaga durant una estrena i és encantadora”.

No content amb reconèixer que sent certa llàstima, ha anat més enllà i ha carregat contra el torero: “Cada persona és un món, però a mi m’és impossible pensar en renunciar a una part de la vida de les meves filles. Si et separes, amb sort, les veus la meitat del temps. Jo per la meitat del temps de les meves filles no marxo ni amb Claudia Schiffer“, una autèntica clatellada amb la qual evidencia que pensa que Enrique Ponce ha enganyat la seva dona i ha preferit separar-se (amb la consegüent pèrdua de la custòdia dels fills) per poder estar amb Ana Soria.

Santiago Segura Europa Press

Santiago Segura / Europa Press

Per acabar-ho d’adobar, Santiago Segura ha deixat anar una frase irònica que ho diu tot: “I, a més a més, tinc una desgràcia… Les menors de 40 anys no m’agraden”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa