El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carta colpidora de Santi Cañizares en l’aniversari de la mort del seu fill petit
  • CA

Santi Cañizares i la seva dona, Mayte García, han volgut fer un homenatge al seu fill Santi, un dels seus trigèmins. El petit va morir fa avui tres anys víctima d’un tumor cerebral, quan només tenia cinc anys. L’exfutbolista ha compartit una fotografia amb ell que ha acompanyat d’un missatge colpidor: “Tres anys sense tu… Tres vides des de llavors. I les que ens queden, ninot maco de Déu… Queda’t tranquil, aquí tot va bé”.

La mare, per la seva banda, optava per compartir un vídeo del petit Santi i per escriure una carta molt emotiva: “Tres anys sense tu. La meva llum, la meva guia… Encara que no t’ho creguis, segueixo aprenent de tu cada dia! I com més temps passa, encara valoro més la lliçó més gran que ningú em va saber donar i la més simple, valorar el que la vida ens presenta i amb qui ens fa ensopegar. Ajudar a aquells que tens, però sobretot aprendre a cuidar-los. I el més important, viure i aconseguir el que et proposes. I mai no rendir-se, mai! Com et trobo a faltar, petit. T’estimo”.

Uns pares trencats que segueixen aprenent com viure sense un dels seus fills, el que han deixat clar que va ser un exemple per a tots. L’exporter del València i la seva dona han rebut moltíssims missatges d’ànims, el que també han agraït.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa