El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així celebren Sant Jordi els famosos
  • CA

El dia de Sant Jordi és un dels preferits per a molts catalans i catalanes. Els carrers s’omplen de paradetes de roses i llibres en un ambient festiu que sobreviu malgrat la pandèmia. Instagram s’ha omplert de fotografies de rams de roses, recomanacions de llibres i il·lustracions, i és que els famosos s’han bolcat a desitjar un bon dia de Sant Jordi als seus seguidors.

Toni Cruanyes ha estat un dels primers. El presentador de l’Informatiu de TV3 ha compartit un dibuix i ha desitjat un dia ple de roses i llibres.

La influencer Dulceida ha mostrat, per la seva banda, el gran ram de roses vermelles que li han regalat i ha assegurat que el dia de Sant Jordi és un dels seus preferits de l’any.

Una altra catalana, en aquest cas Sandra Barneda, ha aplaudit que faci tan bon dia: “El cel de Barcelona obert per a Sant Jordi 2021”. La seva parella, Nagore Robles, ha aprofitat per promocionar l’últim llibre de Barneda.

Sandra Barneda celebra Sant Jordi - Instagram
Sandra Barneda celebra Sant Jordi – Instagram

La influencer barcelonina Aretha comparteix una fotografia de la Casa Batlló plena de roses a la façana: “Una de les meves coses preferides del dia d’avui és passejar pels carrers de Barcelona quan surto de l’oficina. Aquest any torna a estar preciosa i torna a estar decorada la Casa Batlló. quina felicitat i què maca està la ciutat”.

Mentrestant, Pilar Eyre promociona el seu últim llibre i recorda que continuarà signant exemplars.

La periodista del cor barcelonina Laura Fa ha volgut compartir un dibuix feminista de Sant Jordi.

La model Judit Mascó també ha publicat una il·lustració per desitjar un bon dia de Sant Jordi als seus seguidors.

Fins i tot cantants de fora de Barcelona han celebrat el dia del llibre. Chenoa, per exemple, ha ensenyat quina és l’última novel·la que està llegint.

Un dia especial que també celebren els més famosos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa