El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Pica parla de la forta infecció en l’intestí que la va portar a l’hospital
  • CA

Per fi Sandra Pica ha revelat quina és la dolència que ha patit aquests darrers dies i que l’ha obligat a retirar-se dels mitjans de comunicació -precisament quan el seu ex, Tom Brusse, va ser expulsat de ‘Supervivientes’-. Sandra Pica va rebre l’alta divendres passat després d’estar quatre dies ingressada, i ara des de casa ha volgut explicar què li ha passat. Ha estat després que diverses persones hagin afirmat a les xarxes socials que va ser ella qui va contagiar de coronavirus amb Julen, amb qui està començant a mantenir una relació.

Així, ha estat a través del seu perfil d’Instagram des d’on ha revelat que està a l’espera d’una sèrie de resultats per a conèixer el grau la seva malaltia: “Avui dia el meu diagnòstic és una infecció molt a prop de l’intestí“. I ha afegit: “Però la cosa no s’ha quedat aquí. A més, les analítiques de sang van sortir molt alterades i van descobrir que tenia anèmia en grau 3 i PTSD (Trastorn per estrès posttraumàtic)”.

En aquest sentit, Sandra ha confessat: “Em sento súper cansada, necessito dormir moltíssim, em donen esgarrifances… Però vaig recuperant-me”. No serà, però, fins aquest dimecres quan rebi els resultats definitius de totes les proves. Mentrestant, ha assegurat que vol allunyar-se de les polèmiques i recuperar-se.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa