El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crit desesperat d’una exconcursant de ‘GH’: “Fa dues setmanes que no sé res dels meus fills”
  • CA

Sandra Crespo va guanyar popularitat gràcies en la seva participació a la sisena edició de Gran Hermano. Disset anys després, torna a ser notícia per un tema que res no té a veure amb la seva fama. S’ha separat del marit de males maneres i està desesperada, ja que tenen tres fills en comú que estarien pagant les conseqüències. Ella mateixa ha concedit una entrevista en directe a Viva la vida per denunciar que el pare dels nens els ha segrestat: “El dia 1 d’agost es va endur els dos petits de vacances, però no m’ha escrit res des de llavors. Fa dues setmanes que no sé res dels meus fills i estic desesperada. M’ha bloquejat les trucades, ningú no em diu com estan… No hi ha dret! Només necessito saber que estan bé”.

Una connexió que aprofitava per fer una crida pública: “Tinc por perquè aquesta persona em té odi. Només em vol fer mal a mi i pot ser capaç de qualsevol cosa”, deia entre llàgrimes. Molt emocionada i en un estat d’ansietat evident, assegurava que ha denunciat l’exmarit “més de vuit vegades” per no fer-se càrrec dels nens, de 8 i 5 anys: “De fet, la meva filla gran no vol veure’l i no ho ha fet des de fa un parell d’anys”.

La relació va ser tempestuosa des del principi, pel que explica: “Vaig separar-se amb cinc euros a la butxaca i tres fills perquè estava vivint un infern a casa. Em van donar la guàrdia i custòdia dels nens i a partir de llavors va començar un nou infern. Ara mateix estic patint maltractament. Està tot denunciat, però necessito saber que els meus fills estan bé”.

Sandra Crespo, desesperada per no saber res dels fills / Telecinco

Un crit desesperat que espera que generi una reacció en l’exmarit o en algú que els hagi vist per poder deixar-la més tranquil·la.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa