Sandra Barneda recorda el seu pas per TV3: “Érem una colla molt boja”

L'escriptora i presentadora catalana parla al 'Tot es mou' sobre la seva agitada vida professional

Sandra Barneda ha aconseguit trobar l’equilibri entre l’esbojarrat món de la televisió i la calma i introspecció de l’escriptura. Finalista del premi Planeta 2020 gràcies a la seva última novel·la, actualment és en boca de tots gràcies a ser la presentadora de La isla de las tentaciones de Telecinco. Una vida professional diversa i agitada de la qual ha parlat en una petita entrevista al Tot es mou de TV3.

Feliç en veure l’èxit d’Un océano para llegar a ti, aplaudeix que ocupi la quarta posició en el rànquing de novel·les més venudes: “Acumula noves edicions i això em fa molt feliç. Estic encara en un núvol després d’haver estat finalista dels premis Planeta, m’agrada celebrar-ho precisament ara que podem celebrar tan poques coses… Aquesta és la meva primera novel·la finalista, basada en el terratrèmol que genera la mort d’un protagonista i la distància emocional que tots tenim”.

La pandèmia impedeix que pugui fer trobades amb els lectors en les signatures a les llibreries, encara que assegura que està rebent molt feedback igualment a la xarxa. Contenta i amb la història de la següent novel·la ja al cap, treu pit en adonar-se que ha trobat l’equilibri perfecte en la seva vida: “Compagino l’humilitat i l’artesania de l’escriptura amb la meva part més social i més forta, que és la que trec a televisió. El meu yin i yang, que s’equilibra bastant”.

Sandra Barneda, entrevistada al Tot es mou / TV3

En el terreny televisiu, molts la consideren una de les cares triomfades de Mediaset. Ha aconseguit fer-se un lloc en els realities amb més audiència, el que la té entusiasmada. Ara bé, afirma que TV3 també ocupa un lloc en el seu cor: “Tinc records molt divertits del meu pas per TV3. Ens ho vam passar tan bé. Érem una colla molt i molt boja i va estar realment bé. Guardo records molt bons d’aquella època”, diu tot referint-se a l’estiu del 2008 quan va presentar el programa Vacances pagades.

Sandra Barneda, al capdavant de Vacances pagades / TV3

Més d’una dècada després, la catalana segueix triomfant en el món televisiu i també en l’editorial.

Nou comentari