El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda rep a Nagore en plató: “No has portat el ram de flors que jo esperava”
  • CA

Nagore Robles ha anat al plató del debat de ‘La isla de las tentaciones’ per a explicar tots els detalls de les novetats de ‘Mujeres y Hombres y Viceversa’ la setmana vinent a les 19h a Cuatro. “Jo vinc perquè és Sant Valentí… i en comptes de portar un ram de roses porto un sobre”, ha fet broma Nagore davant el somriure de Sandra.

Nagore ha explicat què passarà a ‘Mujeres y Hombres: “Aquesta setmana és molt especial per al nostre programa, es dirà ‘Las tentaciones de Mujeres, Hombres y Viceversa’. Tindrem un munt de convidats que estan per aquí asseguts. Aquesta setmana soritrem a les 19h, i comencem el dilluns en directe”. 

“Felicitats pel canvi d’horari, però no has portat el ram de flors que jo esperava... però has portat un sobre, no sé si serà per a mi”. El sobre era per a Rubén, que ha revelat la pregunta del milió: Vols ser el nou tronista de ‘MyH’?. El temptador de Fani ha contestat a Nagore: “Accepto”.

Rubén estarà dilluns que ve a ‘MyH’: “Espero que aquesta vegada tinguis palpitacions en el cor”, ha fet broma Nagore en al·lusió a la viral frase que Rubén va dir a Fani.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa