Sandra Barneda, menyspreada a Telecinco: la deixen sense programa

Sandra Barneda va convertir-se en una de les grans apostes de Telecinco quan va agafar el relleu de Raquel Sánchez Silva. La periodista catalana ha estat una de les imatges de 'Supervivientes' des de llavors i també ha fet de presentadora de 'Gran Hermano'. Els debats eren seus, un àmbit en el qual se sentia molt còmoda i que la feien una de les preferides de Vasile. Això sí, sembla que aquesta temporada no gaudirà de tantes hores de directe...

 

Sandra Barneda a 'Gran Hermano VIP'
Sandra Barneda | Telecinco

 

'Yotele' assegura que Telecinco li hauria fet un gran lleig i l'hauria menyspreat, ja que l'hauria apartat dels debats dels realities. És Jordi González, un dels seus descobridors, qui s quedarà amb aquest preuat lloc. Però per què? La baixa de Jorge Javier Vázquez en patir un ictus ho hauria precipitat tot, el que hauria obligat la cadena a canviar de presentador de 'GH DÚO' i posar-hi Jordi González. Això feia preveure que Barneda tornaria als debats del concurs, els quals presentava ella fins que va substituir-la precisament el català. Però no, Telecinco ha optat perquè González faci ple fins que torni Jorge Javier.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Noche de gala y smoking #ghdúo

Una publicación compartida de Jordi González (@jordiglez) el

 

Doncs bé, la pitjor notícia per Barneda es confirma: tampoc no tindrà lloc a la pròxima edició de 'Supervivientes'. Tot apuntava que aquest reality suposaria el retorn de la catalana a la pantalla, però tampoc no serà aquesta l'ocasió...

 

'Look' assegura que els directius de la cadena haurien pres fa temps la decisió que fos Jordi González l'ajudant de Jorge i Lara Álvarez. Però la baixa de Jorge podria canviar-ho tot: "No podem parlar de res definitiu", afirmen. Amb això, el paper de Barneda està a la corda fluixa. Si no la deixen presentar el debat de 'GH' ni el de 'Supervivientes'... què farà mentrestant?

 

 

El problema són les audiències, segons el mitjà, ja que s'hauria demostrat que González aconsegueix més teleespectadors que ella. O és casualitat? Ho sigui o no, el que està clar és que la cadena confia en les xifres. Què passarà amb Barneda? A quin espai la col·locaran? Ella mentrestant es dedica a la seva faceta d'escriptora, però no la tornarem a veure al prime time?

 

 Comentaris

envia el comentari