El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, forçada a aturar una gravació: “Plorava massa”

Sandra Barneda no pot evitar emocionar-se i empatitzar amb els concursants de La isla de las tentaciones que pitjor ho passen. La presentadora catalana s’ha sincerat durant el debat d’aquest dilluns, quan reconeixia que van haver d’aturar les gravacions perquè va començar a plorar desconsoladament i va necessitar un temps per poder tranquil·litzar-se. El problema era que no es veia capaç de ser neutral i seguir fent la seva feina quan veia l’Alejandro plorar i cridar amb el cor trencat per la traïció de la seva parella.

En el programa emetien aquella part de la foguera i la mare del concursant s’emocionava en veure’l patir tant. Era en aquell moment quan Sandra Barneda li confessava que ella també va patir molt: “No vaig poder seguir la gravació i això que jo no sóc una persona que acostumi a expressar els meus sentiments quan sóc a la feina… però vaig tenir un atac de plor molt fort. No podia parar de plorar pel que vam viure en aquell moment”.

Alejandro plora sense consol a La isla de las tentaciones / Telecinco

La seva noia, la Tania, està cada cop més a prop de ser-li infidel, fins al punt que va arribar a reconèixer que si li preguntessin ara segurament diria que vol deixar l’Alejandro i marxar del programa sola. La seva relació es troba a la corda fluixa, ja que ella no li perdona alguns dels comentaris despectius que ha deixat anar contra ella.

En separar-se s’està adonant que l’Alejandro no li aporta tot el que ella creia, una sensació que l’estaria “matant per dins”. Ara bé, això no vol dir que es mostri trista… més aviat tot el contrari. Aquesta desil·lusió l’està donant ales per apropar-se encara més als temptadors, en qui ha trobat el millor consol per compartir les seves reflexions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa