El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore, vacances accidentades a Portugal: “Ha hagut de venir un fisioterapeuta”
  • CA

Nagore Robles i Sandra Barneda estan gaudint d’uns dies de vacances a Portugal. Una escapada molt esperada després de més d’un mes separades pel rodatge de la catalana a La isla de las tentaciones a la República Dominica. Després d’un any ple de feina, desconnecten en una caseta amb piscina en la que estan generant molta enveja als seus seguidors. Tendres, somrients i felices, aquests dies omplen els perfils d’Instagrams de fotografies molt maques.

El problema? Que Nagore ha patit un petit incident que ha espatllat aquests dies de somni. A la presentadora de Telecinco li encanta fer surf, una afició que pot causar accidents fàcilment. En el seu cas, li ha generat un problema d’esquena que li impedia moure’s. Ho ha explicat en un vídeo que ha preocupat als seus seguidors: “M’ha fet una estrebada a l’esquena després de dues hores i mitja de surf. Ha hagut de venir un metge, un fisioterapeuta a casa per fer-me acupuntura i medicina xinesa. No podia aixecar-me del llit i sorprenentment vaig poder ser capaç d’aixecar-me i moure després d’una sessió d’una hora i mitja”.

Nagore explica què li ha passat / Instagram

Aquest no és el primer problema que tenen en aquestes vacances. De fet, fa uns dies va explicar que s’havia trencat un tros de dent mentre menjava festucs. Deixant tots aquests petits incidents de banda, la parella segueix gaudint d’unes vacances llargues i intenses.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa