Sandra Barneda i Nagore, separades de nou: “Et trobaré moltíssim a faltar”

Les presentadores estaran unes setmanes separades, ja que la catalana torna a la República Dominicana per feina

Sandra Barneda i Nagore Robles tornen a separar-se un temps. En aquesta última ocasió, però, el motiu té a veure amb la feina. La presentadora catalana torna a la República Dominicana per posar-se al capdavant d’una nova entrega de La isla de las tentaciones, una edició especial en la qual reuniran algunes de les parelles més mediàtiques de les tres anteriors. Nagore, mentrestant, serà l’encarregada d’un programa a Mitele Plus anomenat Sobreviviré. Es tracta d’un aftershow divertit i més desinhibit que s’emetrà a partir de les dues de la matinada quan acabin les gales dels dimarts i dels dijous de Supervivientes.

Ambdues han reconegut a Instagram que els costarà estar unes setmanes separades. Sandra Barneda, de fet, assegura que no serà fàcil: “Aventura. Oberta al nou horitzó. Disposada a viure el que passi. De nou a posar-me a prova. Llesta per a tot, menys per estar lluny de tu, Nagore“.

Nagore, per la seva banda, ha volgut sincerar-se i anar una mica més enllà: “El meu noi i jo ens quedem sols. Si us dic la veritat, em sento toveta perquè la meva companya de vida marxa molts dies i la trobaré moltíssim a faltar. A vegades és difícil encaixar la distància, jo sóc de pell, mirades, xiuxiuejos, abraçades… Els esforços en les feines van molt més enllà del que sembla a simple vista. Només sé que l’espera amb ella sempre val la pena. Aquí t’esperem la teva família amb els braços oberts, Sandra”.

Aquest dijous era el primer dia de programa, el que també la feia estar nerviosa: “Avui necessitaré moltes moixaines, suport i companyia. Us he dit alguna vegada que tinc pànic escènic? Se m’encongeix l’estómac, em tremolen les mans, el cor em va a mil, el cervell tartamudeja, tot el que menjo em senta malament… Mira que faig ioga, teràpia i meditació, però els nervis provocats per la meva pròpia exigència a vegades em juguen una mala passada. Us passa?”.

Una parella que s’enfronta a nous reptes per separat mentre desitgen tornar a estar juntes.

Nou comentari