Sandra Barneda i Nagore Robles desmenteixen els rumors de ruptura amb la seva foto més romàntica

Durant aquestes últimes setmanes, Sandra Barneda i Nagore Robles han estat a l'ull de l'huracà. La parella de mediàtiques ha acaparat un munt de titulars perquè el seu silenci a la xarxa feia preveure el pitjor. Feia un parell de mesos que no publicaven cap fotografia juntes i havien deixat de treballar en el mateix programa perquè la presentadora catalana ja no col·labora a 'GH DÚO'. El rumor va anar accentuant-se: s'havien donat un temps? 

 

Les revistes del cor anaven boges investigant què feien, analitzant cada frase que compartien a Instagram... Però, finalment, han estat elles mateixes les que han volgut posar fi als rumors. Com? En publicar la seva fotografia més romàntica.

 

 

Aquest cap de setmana ha estat l'aniversari de Nagore, una ocasió ideal per poder fixar-nos en la felicitació que li dedicava Barneda. Doncs bé, el resultat no ha defraudat... més aviat tot el contrari. La catalana l'ha felicitat amb un tendre missatge: "I per molts més... feliç tot per tu i tu". El que més ha cridat l'atenció, per això, ha estat veure-les abraçades en una romàntica escena.

 

La parella ha celebrat l'aniversari de Nagore en una escapada rural que han aprofitat per fotografiar-se abraçades i mirant-se fixament en un ambient tranquil i relaxat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y por muchos más ...  happy todo for you and you! 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

La col·laboradora de 'MYHYV' ha volgut agrair totes les felicitacions amb una altra instantània del cap de setmana. El que més ha agradat? Llegir la dedicatòria que li ha fet a Barneda: "Gràcies a la meva parella per estimar-me tant i no deixar-me anar la mà mai"

 

 

Han estat molts els col·laboradors televisius que s'han sumat a felicitar-la en el seu 36è aniversari. Què li hauran regalat? Haurà encertat Barneda amb els regals? Realment la relació sempre ha anat tan summament bé o serà veritat que han travessat una petita crisi? 

 Comentaris

envia el comentari