El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda sorprèn en revelar detalls íntims de la seva relació amb Nagore Robles
  • CA

Sandra Barneda ha estat l’última convidada del programa de Sara Carbonero a Radio Marca. Han fet un repàs a la trajectòria professional de la catalana, han parlat sobre el seu nou llibre i també s’ha acabat sincerant sobre la seva relació de parella. La presentadora de La isla de las tentaciones no és molt fan de parlar sobre la seva vida íntima, però en aquesta ocasió ha fet un parell de confessions que han agradat molt.

La confiança amb Carbonero li ha donat ales per reconèixer amb quins sobrenoms l’anomena Nagore Robles: “Primer em va començar a dir “senyora” per la diferència d’edat, que tinc gairebé 10 anys més que ella. I ara em diu “l’alemanya” perquè sóc molt quadriculada, intento tenir una vida ordenada amb molta exigència i rutines”.

Barneda també s’ha referit a la situació que travessem per culpa d’una pandèmia, encara que ha reconegut que no vol perdre l’optimisme: “Hem despertat la vida, ara estem més sensibles amb tot i més predisposats a explicar-ho. Jo no sóc de ballar, però tinc unes ganes boges de ballar. El dia que ens diguin que podem començar a celebrar no sé què serà de nosaltres”.

Sara Carbonero ha omplert la convidada de floretes, tot reconeixent que veu en ella una inspiració: “Ets una d’aquelles persones que estan millor a mesura que passen els anys”. Una entrevista còmplice i tendra que ha evidenciat l’estima que es professen.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa