El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Reconcilició sorpresa: Sandra Barneda i Nagore tornen a estar juntes
  • CA

Sandra Barneda i Nagore Robles es donen una segona oportunitat. Aquest és el titular bomba que omplirà les revistes del cor durant tot el mes de febrer, després que els paparazzi de ‘Qué me dices’ les hagi enxampat fent-se un petó i passejant abraçades pel carrer.

Sandra Barneda i Nagore tornen a estar juntes 'Qué me dices'

Sandra Barneda i Nagore tornen a estar juntes /  ‘Qué me dices’

La ruptura de la parella va sorprendre tots els seus seguidors el passat mes de setembre. Després de tres anys juntes, la presentadora i la col·laboradora trencaven sense explicar per què. Quins motius hi havia darrere? Fins ara no els han desvelat, però per la seva actitud quedava clar que havien tallat de manera amistosa. I és que durant aquests quatre mesos només han fet que dedicar-se bones paraules… fins ara, que surt a la llum que han decidit donar-se una segona oportunitat.

Els rumors les envoltaven des de fa un parell de setmanes, quan Sandra Barneda va parlar molt bé de la seva ex durant l’entrevista a ‘Planeta Calleja’: “Ella és el més fort que m’ha passat mai”, deia. El que donava ales a Nagore per posar-la també pels núvols: “Segueix sent una dona a qui estimo i admiro, a qui respecto moltíssim. Estem orgulloses l’una de l’altra”.

Barneda i Nagore Europa Press

Barneda i Nagore / Europa Press

Unes paraules que feien intuir que seguien molt unides, el que ara confirmen aquestes sorprenents imatges. Caldrà veure si aquest cop tornen a decantar-se per l’hermetisme a l’hora de parlar de la seva relació. O començaran a parlar-ne obertament? El temps ho dirà. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa