Barneda i Nagore celebren el dia de l’orgull amb un petó reivindicatiu

Sandra Barneda ha volgut celebrar el dia de l’orgull amb una fotografia que ho diu tot. Després d’uns mesos separades, la presentadora catalana i Nagore Robles van decidir donar-se una segona oportunitat i tornen a sortir juntes. La foto de la reconciliació l’han fet coincidir, precisament, amb aquest dia tan important per al col·lectiu LGTBI.

Apareixen fent-se un petó, el que acompanya d’un text contundent: “Reservat el meu dret de fer un petó a qui vulgui. Reservada per a tu. Creixent juntes. Feliç orgull!”. Nagore responia amb un “la meva llar” i una icona del cor, el que evidencia que continuen tan enamorades com sempre.

A més a més, Barneda ha centrat la seva columna a ‘La Vanguardia‘ en el tema. Treu a la llum que encara hi ha moments en els quals se sent assenyalada quan va de la mà pel carrer amb Nagore, el que ha volgut denunciar: “Pot semblar exagerat, però fins i tot jo mateixa passejant de la mà amb la meva parella, una dona, fa un parell de setmanes pel centre de Madrid, em vaig sentir assenyalada i desaprovada per ciutadans amb els quals em creuava pel carrer. Una agressió mínima, però injusta i sobretot molt clarificadora del que encara queda per fer”.

És conscient que els drets LGTBI han anat agafant pes, però sap creu que encara hi ha molta lluita per endavant: “Ara els vents són més favorables que fa uns anys i per això és important remar i no criticar, hem de sumar-nos a qualsevol campanya a favor de la igualtat, a favor de la conquesta de drets perquè cada vegada existeixin menys invisibles. També està la frase que diu que del que no es parla o s’anomena, no existeix”. 

Nou comentari