El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore sorprenen amb una discussió en directe
  • CA

Sandra Barneda és la presentadora de La isla de las tentaciones, que aquest dilluns ha emès el debat setmanal. La seva parella, Nagore Robles, forma part del grup de col·laboradors i això permet que els teleespectadors puguin veure com interactuen entre elles. És habitual veure-les tendres i còmplices, però en l’última emissió se les ha vist enfadades. Estaven emetent unes imatges de la vil·la de les noies concursants, les que s’enfrontaven en una discussió molt forta. Poc després, però, Zoe demanava perdó a Rosario i això feia esclatar a Nagore: “No estic d’acord amb aquest perdó després de tot el que li va dir. Si no ho sents de debò, no val. A mi no em val que li demani perdó set vegades”.

Una afirmació que demostra que la tertuliana és bastant rancorosa, el que també opina la seva parella. De fet, Sandra Barneda aprofitava per deixar caure un retret que acabava enfadant la seva xicota: “Ja sé que a tu no et val que et demanin perdó… Ho tinc comprovat”, etzibava. Nagore evidenciava la seva indignació amb una ganyota i assegurava a Sandra que no s’oblidarà d’aquesta clatellada en directe: “Aquesta te la guardo i te la tornaré. Et diré una cosa, si ella és combativa… No sabeu com sóc jo”. Sandra seguia el joc i ficava el dit a la ferida: “Després de la tempesta, tornarà la calma?”. Una pregunta retòrica que Nagore aprofitava: “A l’illa sí”, deia tot somrient i deixant caure que entre elles hi hauria una conversa posterior.

Nagore Robles i Sandra Barneda, juntes en el debat de La isla de las tentaciones / Telecinco

Pel que fa al programa en si, cal destacar que les concursants van decidir creuar els límits i van organitzar un pla per colar-se a la casa dels xicots. Molt nervioses i encara més tenses, temen que les estiguin enganyant després de sentir l’alarma dues vegades en una mateixa nit. Zoe, molt espantada, començava a córrer cap a la direcció en la que venien els crits i la música. Finalment s’adonaven que no eren ells, el que les deixava molt xafades: “Semblem ximples”.

La situació comença a ser preocupant, ja que totes s’estan menjant el cap cada vegada més. Sospiten que tots els xicots poden estar enganyant-les i senten la necessitat de comprovar-ho. Aquest gest de ben segur que té conseqüències, ja que tenen totalment prohibir anar en cerca d’ells. En el programa de dimecres se sabrà com va acabar la història, un interrogant que respondran aviat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa