El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda perd els nervis i castiga José Antonio Avilés en directe
  • CA

Sandra Barneda s’ha posat al capdavant de Viva la vida aquesta setmana per substituir Emma García, malalta des de fa un parell de dies. La presentadora catalana ha complert amb el seu paper a la perfecció, però no ha pogut evitar perdre els papers en una situació límit en la que l’ha col·locat un dels col·laboradors el programa de Telecinco. Parlem del sempre polèmic José Antonio Avilés, a qui ha hagut d’aturar els peus més d’una vegada. El problema? Un seguit de comentaris masclistes que l’han deixat en evidència i que han enfadat de valent a la periodista, que no estava disposada a permetre frases així amb ella al capdavant.

Tot començava amb una informació del tertulià amb la que pretenia fer mal a Marta Riesco, la reportera d’El Programa de Ana Rosa que ha començat una relació amb Antonio David Flores. José Antonio Avilés no es creu que estigui enamorada d’ell i, de fet, va arribar a acusar-la de ser “una caçafortunes”. I com ho justifica? “Conec futbolistes del planter de l’Atlético de Madrid amb qui Marta ha intentat lligar. No anava a treballar per poder anar a la cafeteria en la que sap que van els futbolistes”, deia tot assenyalant-la com una persona amb ganes de tenir una relació amb un famós perquè la premsa parli d’ella.

José Antonio Avilés, esbroncat en directe / Telecinco

Era llavors quan Sandra Barneda l’aturava visiblement molesta: “Avilés, Avilés, Avilés… He dit el teu nom 20 vegades. Aquest no és un xou televisiu en el que hom diu qualsevol collonada i continua parlant. Marta Riesco era soltera i podia fer el que li donés la gana, així que no entenc aquesta desqualificació. T’has de prendre una til·la, a veure si ens deixes a tots passar una tarda tranquil·la”, demanava després d’un altre toc d’atenció i de demanar-lo que s’assegués en la segona fila de col·laboradors: “Saps per què estàs allà? I saps què hi ha darrere, no?”, deia tot deixant caure que podria acabar fent-lo fora de plató.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa