El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, superada i fora de si en el seu pitjor programa
  • CA

Sandra Barneda ha viscut un moment molt complicat a La isla de las tentaciones. Aquest dimecres han emès unes imatges que demostren que la presentadora catalana viu aquesta experiència sense ocultar els seus sentiments. Ella mateixa va reconèixer que s’havia vist forçada a aturar la gravació quan l’Alejandro es trencava per la traïció de la seva xicota, ja que la Sandra hauria començat a plorar també sense consol i no es veia capaç de seguir amb l’escena. A l’emissió d’aquesta setmana s’ha pogut veure com va ser el moment, quan Sandra no podia evitar que el noi marxés de pla i plorés sense consol: “Alejandro, relaxa’t i escolta’m, si us plau”. Però les seves paraules de consol no servien gaire: “Necessito que et tranquil·litzis, Alejandro. No hi ha més imatges per a tu”.

Doncs bé, poc després d’aquelles llàgrimes de la presentadora hauria arribat una situació que se li va acabar escapant de les mans. Completament superada, Sandra Barneda s’espantava en veure que Zoe arribava a la foguera dels nois per sorpresa. Els concursants tenen això completament prohibit, una norma que Zoe va saltar-se per poder veure el seu xicot. El que no s’esperava era que Sandra perdés els nervis i la fes fora de males maneres. Les cares de patiment de la Sandra era evidents: “Zoe, no. Zoe, fora. Et demano per favor que marxis i tu, Josué, mira cap a una altra banda. Zoe, acabes d’infringir les normes del programa i això tindrà conseqüències”. De seguida entrava en el pla un treballador del programa i s’enduia la jove agafada pel braç.

Els concursants comencen a arribar al seu límit, el que també li passa a la Sandra Barneda. La situació se li escapa de les mans, encara que ella ho doni tot per intentar mostrar-se professional i calmada. A vegades resulta massa empàtica, fins i tot, el que fa molta gràcia als teleespectadors del reality. Avui mateix s’ha sabut una mala notícia, que la cadena ha decidit que el debat s’emeti a Cuatro.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa