Sandra Barneda a ‘Las tentaciones’: “Volem incorporar parelles de tota mena”

Sandra Barneda ha estat anomenada oficialment com a nova presentadora de ‘La isla de las tentaciones’. El reality va aconseguir un èxit d’audiència sense precedents, el que volen repetir en la segona edició. Telecinco ha ofert una roda de premsa per promocionar l’estrena, pocs dies abans que tot l’equip es traslladi fins a la República Dominica per començar el rodatge.

La presentadora catalana ha concedit una entrevista a ‘Bluper‘ en la qual parla sobre aquesta nova aventura professional. El canvi de presentadora va sobtar molt, ja que Mónica Naranjo va agradar molt en el seu paper. Fa un parell de mesos, però, va anunciar que preferia deixar de fer aquesta feina i centrar-se en d’altres. Una substitució que fa molta il·lusió a Barneda: “Estic somiant amb el moment de començar a dir “hi ha més imatges per a tu”. No em molestarà si em comparen amb ella, seria una meravella perquè l’adoro. Tinc molta il·lusió i moltes ganes, perquè veig que la cadena continua apostant per mi”. 

“L’any passat vaig seguir el programa al mateix ritme que l’audiència. Però ara, viure-ho des d’allà i comentar-ho farà que tingui molta més informació i que sigui més enriquidor. Coneixeré les parelles des del principi”, explica. 

Sandra Barneda, nova presentadora de 'La isla de las tentaciones'   Telecinco

Sandra Barneda, nova presentadora de ‘La isla de las tentaciones’ / Telecinco

Els primers dies estaran marcats per la crisi sanitària, però l’equip assegura que no té por: “S’han pres i es prendran totes les mesures de seguretat per un rodatge que s’allargarà durant dos mesos. Els concursants podran comportar-se lliurement”.

L’objectiu d’aquesta nova edició és consolidar el format, el que variaran una mica per fer-lo encara més atractiu: “Es combinaran parelles més conegudes amb parelles anònimes, amb diferents graus de relació. Tots són valents i van molt il·lusionats”. El desig de Sandra Barneda? Que puguin incorporar al càsting parelles homosexuals o bisexuals també: “El problema és el format. De moment és molt jove i volem que es consolidi, però tant de bo puguem obrir un ventall de tipus de parelles molt més divers”. 

Nou comentari