El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, desafiada i jutjada per una companya en directe
  • CA

Sandra Barneda no oculta què opina sobre els concursants de La isla de las tentaciones. Això li ha generat molts maldecaps, especialment perquè alguns dies li retreuen que es posicioni i això provoca discussions en directe. En el programa d’aquest dilluns, de fet, s’ha generat una situació molt incòmoda que ha convertit la catalana en protagonista. Darrerament, la parella formada per la Lucía i l’Isaac Lobo l’acusen directament d’estar en contra de la seva unió. Asseguren que Sandra Barneda voldria que el Lobo tornés amb la Marina, el que creuen que ha tornat a demostrar quan Barneda ha repetit que ells dos van tenir “una connexió molt potent”.

Aquesta apreciació no ha fet gens de gràcia a la Lucía que, gelosa, ha carregat contra Sandra Barneda: “Ja estava trigant…”, deixava anar contra ella amb molt mala llet. Deia el comentari en veu baixa, però això no evitava que la presentadora la sentís. Com és habitual en ella, no ha volgut callar: “Però, Lucía… Què faig? No comento res? Et molesta també que digui això? Vols que et demani permís per continuar treballant?”. La Lucía deia que li és igual el que digui, però és evident que li molesta i que la relació entre elles no és bona.

Lucía esclata contra Sandra Barneda en directe / Telecinco

Sandra Barneda ha estat acusada per la parella aquestes últimes setmanes d’intentar deixar-los malament públicament i de no creure que la seva història sigui real i tingui futur. En l’últim programa, de fet, l’Isaac va enfrontar-se a ella i va arribar a sortir de plató per manifestar la seva indignació amb el posicionament de la presentadora. Els teleespectadors creuen que la Lucía i l’Isaac són uns exagerats, tot posicionant-se a favor de l’actuació de Sandra Barneda. Normalment no acostuma a agradar que deixin clar què opinen, però sembla que en aquest cas tenen clar de part de qui posar-se.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a novembre 16, 2021 | 21:27
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? novembre 16, 2021 | 21:27
    M'importa una merda (tota aquesta secció merdosa)
  2. Icona del comentari de: Ricard a novembre 16, 2021 | 21:49
    Ricard novembre 16, 2021 | 21:49
    Notícia irrellevant de personatges idem.
  3. Icona del comentari de: Luis a novembre 18, 2021 | 12:50
    Luis novembre 18, 2021 | 12:50
    Esto es una basura

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa