El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, greument insultada per un company: “Fins a la p…”
  • CA

Sandra Barneda ha tornat a ser protagonista del debat final de La isla de las tentaciones. Aquesta edició no ha triomfat tant com les anteriors en ser un experiment que tornava a embolicar parelles de les anteriors. Sigui com sigui, les infidelitats i els retrets han estat presents a cada gala. La presentadora catalana no ha dubtat en deixar clara la seva opinió i en carregar contra un dels concursants per la seva actitud. Però què passava? Tot començava amb la filtració que feia l’Andrea, que revelava que Jesús havia estat infidel a Marina després de l’últim programa. Ell ho reconeixia i demanava perdó a la seva parella, que sembla que el perdonava.

El problema era que Isaac (l’examant de Marina) aprofitava per carregar contra Jesús i deia que sap que ha estat infidel amb més dones. Era llavors quan Sandra Barneda li treia la paraula i ell esclatava contra ella: “Ten una vara de mesurar diferent amb nosaltres, a mi mai no em deixes parlar”. I Sandra evidenciava que no el suporta: “Tu i la Lucía teniu una esquira perquè aquesta parella es trenca. Us heu passat tot el programa xiuxiuejant”. Era llavors quan l’Isaac marxava de plató, fent-se la víctima, i etzibava uns insults molt greus contra la presentadora: “Estic fins a la p…, em menges els ous“. Ella acceptava que tornés a plató si es calmava, però en veure que el noi seguia atacant-la: “Has dit tot el que havies de dir? M’alegro”, deia ella molt calmada.

Isaac s’enfronta a Sandra Barneda en directe / Telecinco

Un enfrontament que demostra la poca classe de l’Isaac, que torna a quedar en evidència. I d’aquí, a deixar el protagonisme a la Fani i al Christofer. La parella va trencar l’últim dia de programa, per la qual cosa sorprenia molt veure’ls arribar a plató junts i reconciliats. Una altra vegada, el noi perdonava la infidelitat de la xicota. Ella, molt agraïda, li demanava matrimoni en directe: “Em complementa i és el meu equip”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Neurones fregides. a novembre 09, 2021 | 15:55
    Neurones fregides. novembre 09, 2021 | 15:55
    Déu meu!, quina macarrada tot plegat! No sé perquè ho miren aixó. Fa angúnia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa