El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda: “L’independentisme i la fractura social han dinamitat famílies catalanes”

Sandra Barneda és una de les presentadores catalanes més exitoses de Telecinco. Estar al capdavant dels realities més vistos l’envolta de molta expectació, la que es reflecteix en el nombre de lectors de la seva columna a La Vanguardia. Els seus seguidors volen saber què pensa també sobre política, tema que ha escollit per a l’escrit d’aquesta setmana.

El protagonista és Salvador Illa: “Resulta difícil comprendre com ha deixat el ministeri de Sanitat en moments tan complicats per ser el candidat del PSC a la Generalitat. No he trobat prou respostes, sí massa atacs. Pot ser que la majoria estiguin enfocats en desqualificar-lo que en entendre una clara posició política sobre Catalunya com la raó d’Illa per acceptar aquest canvi de cromo”.

“Més enllà de la Covid-19, un dels problemes més grans i fonts de conflicte és el que ha passat aquests últims anys a Catalunya. L’independentisme i la fractura social han dinamitat famílies que s’enfronten al fantasma o l’epopeia -segons qui ho miri- de la Catalunya lliure i fora d’Espanya. És necessari trobar la manera de frunzir les costures obertes, d’unir per evitar que les ferides supurin més”, es posiciona Sandra Barneda.

Sandra Barneda, entrevistada a 'Tot es mou' / TV3
Sandra Barneda, entrevistada a ‘Tot es mou’ / TV3

I afegeix: “En l’estratègia política està també com solucionar altres qüestions que fragmenten el nostre país. Tots tenim les nostres maletes plenes de pedres, però hauríem de començar a deixar de passar la bomba entre nosaltres i practicar més els perquè de Larry King. Només així ens adonarem que moltes d’aquestes bombes només són creades amb el propòsit de desactivar el contrari”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: El Planeta està sobrevalorat a febrer 01, 2021 | 11:32
    El Planeta està sobrevalorat febrer 01, 2021 | 11:32
    M'encanten aquests catalanets que, quan treballen per la metròpoli, han de dir barbaritats per fer-se perdonar. Senyora, el que trenca famílies és la ignorància, com la que promouen els programes d'absoluta merda que vostè presenta.
  2. Icona del comentari de: Talibà a febrer 02, 2021 | 18:39
    Talibà febrer 02, 2021 | 18:39
    QUAN VIUEN DE LA MERDA QUE FOTEN A MADRID, S'OMPLEN LA BOCA DE DIR MAL DE L'INDEPENDENTISME. APROFITATS, QUE SE US VEU MASSA LA CEBA, OSTI !

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa