Sandra Barneda i Nagore Robles desmenteixen els rumors de ruptura amb la seva foto més romàntica

Durant aquestes últimes setmanes, Sandra Barneda i Nagore Robles han estat a l'ull de l'huracà. La parella de mediàtiques ha acaparat un munt de titulars perquè el seu silenci a la xarxa feia preveure el pitjor. Feia un parell de mesos que no publicaven cap fotografia juntes i havien deixat de treballar en el mateix programa perquè la presentadora catalana ja no col·labora a 'GH DÚO'. El rumor va anar accentuant-se: s'havien donat un temps? 

 

 

Les revistes del cor anaven boges investigant què feien, analitzant cada frase que compartien a Instagram... Però, finalment, han estat elles mateixes les que han volgut posar fi als rumors. Com? En publicar la seva fotografia més romàntica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

 

Aquest cap de setmana ha estat l'aniversari de Nagore, una ocasió ideal per poder fixar-nos en la felicitació que li dedicava Barneda. Doncs bé, el resultat no ha defraudat... més aviat tot el contrari. La catalana l'ha felicitat amb un tendre missatge: "I per molts més... feliç tot per tu i tu". El que més ha cridat l'atenció, per això, ha estat veure-les abraçades en una romàntica escena.

 

 

La parella ha celebrat l'aniversari de Nagore en una escapada rural que han aprofitat per fotografiar-se abraçades i mirant-se fixament en un ambient tranquil i relaxat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y por muchos más ...  happy todo for you and you! 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

 

La col·laboradora de 'MYHYV' ha volgut agrair totes les felicitacions amb una altra instantània del cap de setmana. El que més ha agradat? Llegir la dedicatòria que li ha fet a Barneda: "Gràcies a la meva parella per estimar-me tant i no deixar-me anar la mà mai"

 

 

 

 

Han estat molts els col·laboradors televisius que s'han sumat a felicitar-la en el seu 36è aniversari. Què li hauran regalat? Haurà encertat Barneda amb els regals? Realment la relació sempre ha anat tan summament bé o serà veritat que han travessat una petita crisi? 

 

 
 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?