El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda i Nagore Robles desmenteixen els rumors de ruptura amb la seva foto més romàntica
  • CA

Durant aquestes últimes setmanes, Sandra Barneda i Nagore Robles han estat a l’ull de l’huracà. La parella de mediàtiques ha acaparat un munt de titulars perquè el seu silenci a la xarxa feia preveure el pitjor. Feia un parell de mesos que no publicaven cap fotografia juntes i havien deixat de treballar en el mateix programa perquè la presentadora catalana ja no col·labora a ‘GH DÚO’. El rumor va anar accentuant-se: s’havien donat un temps? 

 

Les revistes del cor anaven boges investigant què feien, analitzant cada frase que compartien a Instagram… Però, finalment, han estat elles mateixes les que han volgut posar fi als rumors. Com? En publicar la seva fotografia més romàntica.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

Aquest cap de setmana ha estat l’aniversari de Nagore, una ocasió ideal per poder fixar-nos en la felicitació que li dedicava Barneda. Doncs bé, el resultat no ha defraudat… més aviat tot el contrari. La catalana l’ha felicitat amb un tendre missatge: “I per molts més… feliç tot per tu i tu”. El que més ha cridat l’atenció, per això, ha estat veure-les abraçades en una romàntica escena.

 

La parella ha celebrat l’aniversari de Nagore en una escapada rural que han aprofitat per fotografiar-se abraçades i mirant-se fixament en un ambient tranquil i relaxat. 

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Y por muchos más …  happy todo for you and you! 

Una publicación compartida de Sandra Barneda (@sandrabarneda) el

 

La col·laboradora de ‘MYHYV’ ha volgut agrair totes les felicitacions amb una altra instantània del cap de setmana. El que més ha agradat? Llegir la dedicatòria que li ha fet a Barneda: “Gràcies a la meva parella per estimar-me tant i no deixar-me anar la mà mai”

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es mi cumpleaños y con 36 años puedo decir que SOY INMENSAMENTE FELIZ. Gracias a mis amigas por abrazarme con tanto amor, a mi familia por quererme sin medida, a mis compañeros de trabajo por dejarme crecer a mi manera y a mi pareja por enseñarme tanto y no soltarme la mano jamás. Por muchos cumpleaños y años como este Soy tremendamente afortunada por tanto.  #dragongirl #mybirthday #happybirthday #cumpleaños nagorerobles

Una publicación compartida de nagore_robles (@nagore_robles) el

 

Han estat molts els col·laboradors televisius que s’han sumat a felicitar-la en el seu 36è aniversari. Què li hauran regalat? Haurà encertat Barneda amb els regals? Realment la relació sempre ha anat tan summament bé o serà veritat que han travessat una petita crisi? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa