El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda sorprèn en presentar el germà públicament
  • CA

Sandra Barneda és una de les presentadores catalanes més estimades, encara que alhora sigui una de les més hermètiques. De la seva vida privada només se sap que surt amb Nagore Robles, també col·laboradora de realities i programes del cor. La catalana treballa a Madrid, el que fa que intenti tornar a la terra sempre que pot. És el que ha tornat a fer aquest Nadal, unes festes que ha volgut passar amb la família. Així ho ha explicat ella mateixa en una publicació en el seu perfil d’Instagram, el que ha encuriosit molt perquè ha servit per posar cara als seus germans.

“Tornar a casa per Nadal. Amb els contrastos, les contradiccions, els sentiments a flor de pell i els temps tan estranys que vivim. Les bones notícies han de celebrar-se amb majúscules”, diu la comunicadora. I això? Sandra Barneda volia aplaudir la novetat laboral del seu germà Marc, que s’ha incorporat a l’equip d’una residència canina: “És un lloc ideal on deixar la teva mascota i saber que està cuidada. Felicitats, Marc, per la teva nova feina. Una nova aventura! Feliç de veure’t gaudir amb els gossos. Gaudir de la feina. Feliç d’haver-ho compartit”. La parella de Sandra, Nagore, ha volgut aplaudir aquest canvi laboral el cunyat: “Ai, quina meravella! Enhorabona a ambdós per treballar envoltats de tant cor”.

Sandra Barneda publica una foto amb el germà - Instagram
Sandra Barneda publica una foto amb el germà / Instagram

La presentadora de Mediaset ha rebut missatges molt tendres dels seus seguidors, que s’alegren pel germà i de veure-la contenta a terres catalanes. Aquesta serà una visita breu, tenint en compte que la cadena ha confirmat que la posaran al capdavant de la nova edició de Secret Story. L’escriptora travessa un moment professional molt dolç, ara que encadena un munt de programes. El millor de tot és que sembla que, a més a més, també gaudeix d’una situació bona en la família.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa