El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda, farta, fa fora de plató dues col·laboradores: “Quin cop més baix”
  • CA

S’apropa la gran final de ‘Gran Hermano‘. La tensió i els nervis estan més presents que mai, el que s’evidencia en el comportament dels concursants però també en els col·laboradors. El paper de Sandra Barneda Jorge Javier Vázquez és molt complicat, però aquestes últimes setmanes encara més. La situació moltes vegades se’ls hi va de les mans, el que provoca que hagin d’expulsar algú de plató.

 

Es tracta d’una mesura desesperada però eficaç que la presentadora catalana acostuma a fer servir bastant. Les últimes que ho han patit? Aurah i Sofía Suescun. L’exconcursant va poder tornar a entrar a la casa per visitar la seva parella Suso, que s’ha convertit en un dels finalistes tot i les dures crítiques que ha rebut. La noia va entrar ben contenta i il·lusionada de tornar-lo a veure, però va tornar a plató molt decebuda. I és que la rebuda que li va fer el noi va ser més aviat freda…

 

 

Això hauria afectat Aurah, que va mostrar-se molt de mal humor durant la resta del programa i ho va pagar amb alguns companys. Primer de tot, va enfrontar-se amb Miguel Frigenti, un dels col·laboradors més intensos. Va atacar-lo amb un cruel comentari que no va passar desapercebut: “Tu calla, que l’única cosa que fas és llegir la xarxa per memoritzar què has de dir aquí. No veus el programa. Només em critiques perquè vols tirar-te a Suso”. 

 

Aurah es baralla amb Frigenti
 | Telecinco 
 

Aquest cop baix no va fer gens de gràcia a ningú, el que va provocar un terratrèmol a plató. Fins i tot Barneda va condemnar-ho: “No et consento que diguis una cosa així de Miguel, un dels que més segueix el 24 hores i s’implica més en el programa. Ha estat molt lleig això que has dit, a més a més. Què és això de tirar-se, un cop molt baix i innecessari”.

 

Sandra Barneda presenta l'última gala de 'Gran Hermano'
Sandra Barneda presenta l’última gala de ‘Gran Hermano’ | Telecinco

 

Ara bé, els retrets no van quedar aquí. I és que Aurah va tornar a protagonitzar una escena lamentable quan va començar a criticar Sofía Suescun, una de les ex de Suso. Aurah es va negar a escoltar el que havia de dir Sofía, el que va enfadar a aquesta última. Els crits van multiplicar-se i la situació va acabar sent insostenible. Davant d’això, Barneda va decidir fer-les fora de plató a les dues: “Podeu tornar quan estigueu més tranquil·les i mantingueu les formes”. Poc després van tornar a entrar, ambdues amb llàgrimes als ulls. 

 

 

El debat va tornar a ser líder d’audiència amb un boníssim 19,3%. Ja no queda res per la final, i els teleespectadors en tenen ganes. Acabarà algú expulsat de plató també durant l’últim programa?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa