El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda es confessa: “Nagore i jo vivim separades”
  • CA

La presentadora i escriptora Sandra Barneda s’ha confessat en una entrevista molt íntima a la revista ‘Lecturas’. En ella, Barneda parla de la relació que manté amb la col·laboradora televisiva Nagore Robles. Va ser l’any 2016 quan totes dues començaven una relació que s’ha convertit en una unió adulta, sòlida i sincera. Superada la profunda crisi que les va portar a donar-se un temps, Sandra Barneda i Nagore Robles tornaven a donar-se una oportunitat a principis d’enguany.

En l’entrevista, Barneda revela que Nagore va ser la primera que va llegir la seva aplaudida novel·la. També la primera que la va animar a celebrar-ho, encara que fos en la solitud de casa seva, gaudint de la satisfacció del treball ben fet amb una copa de vi. I és que la parella no comparteix sostre, com a decisió meditada i consensuada. “Vivim separades. ‘Living alone’ [viure sola]. A prop, però sí”, confessa en les pàgines de ‘Lecturas’. Cap de les dues té pressa per fer el següent pas en la relació.

“Tot té el seu moment. Ara com ara, cadascuna a casa seva. Estem molt bé així. Ja veurem després. De moment, no ens ho plantegem perquè, tal com estem, ens sentim molt a gust. Crec que tot arribarà”, afirma amb aquesta felicitat en les seves paraules que prové de la sensació que tot funciona, tot és perfecte i no se sent la necessitat d’afegir canvis.

El fet que no visquin juntes ‘va mitigar’ els problemes que podrien haver sorgit quan Sandra va donar positiu en coronavirus. “Quan vaig començar a trobar-me malament, amb un refredat lleu, em vaig fer la prova, vaig donar positiu i, clar, ja no ens vam poder veure. Ella va marxar a casa seva, perquè Nagore, a més, és de risc, és asmàtica. Es va fer fins a tres PCR…”, admet ara amb calma, però també recordant l’angoixa que van viure en aquell moment.

A partir de llavors, cadascuna confinada a casa seva, explica que “tot era molt maco, però també molt trist“, perquè només tenien uns instants per veure’s quan Nagore li deixava a Nash, el seu gos. “Amb mascareta, tots els dies, des dels els extrems del portal, ens vèiem 30 segons i marxava”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa