El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sandra Barneda dona la cara per un concursant de ‘GH’: “No debatrem sobre la seva sexualitat”
  • CA

Gran Hermano VIP‘ arriba al seu final. L’exitosa edició del reality ha aconseguit captivar els teleespectadors i ha fet rècord d’audiència durant aquests tres mesos. El programa ha anat ben ple de polèmica, baralles i controvèrsia. Les crítiques han estat una constant, i és que molts han lamentat que hagin permès actituds masclistes i racistes dia rere dia. Les acusacions de tongo han tacat el concurs gairebé des del principi, però ha estat durant aquestes últimes setmanes que han agafat més força. Acabarà sent Míriam Saavedra la guanyadora com tothom creu?

 

L’exparella de Carlos Lozano s’enfrontarà aquest dijous al Koala i a Suso en una final que s’espera molt emocionant. De moment, però, l’últim debat d’aquesta edició s’ha centrat en un altre trio: el format per Asraf, Aurah i Suso. El model ha estat l’últim expulsat, el que ara li permet contestar totes les polèmiques que l’han envoltat durant el seu concurs. Si s’ha parlat d’ell últimament, per això, ha estat perquè l’han acusat de ficar-se enmig de la relació de la parelleta. És Asraf homosexual? 

 

Asraf, Aurah i Suso
Asraf, Aurah i Suso | Telecinco

 

La seva sexualitat ha estat un tema recurrent d’aquests últims dies, ja que Aurah ha donat més pes a aquests rumors. Per què? Perquè ha assegurat que ha estat molt gelosa de la relació de Suso i Asraf, que es mostraven cada vegada més units. La pregunta li va semblar obligada, a Belén Esteban: “A tu t’agrada Suso, Asraf?”. El que molt pocs van aplaudir va ser la resposta: “Com amic sí, m’agrada Suso. Jo no tinc la culpa que ella es posi gelosa de la nostra amistat”. 

 

 

Sandra Barneda no li va agradar que s’interrogués al concursant sobre la seva orientació sexual, i així ho va evidenciar: “Aquí no es debat sobre la sexualitat d’una persona”. Davant d’aquesta defensa, el noi va trencar-se i va començar a plorar: “Em fa mal perquè hem estat junts des del principi i no sento que l’hagi defraudat”. 

 

Fes clic a la imatge per veure el vídeo  | Telecinco

 

 

Com va reaccionar en Suso des de dins de la casa? Seguint la mateixa tònica que Barneda: “Tan important és l’orientació sexual? A mi és que em fa gràcia”. 

 

 

Sigui veritat o no, el que sembla clar és que la relació entre Suso i Aurah no travessa el seu millor moment. Com acabarà la cosa? Ajudarà aquesta polèmica a Suso? Es farà amb el premi del concurs?

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa