Sandra Barneda es mulla i deixa clar què pensa dels moviments d’Isabel Díaz Ayuso

La presentadora catalana ha opinat sobre el terratrèmol polític que sacseja Madrid

Molts famosos han volgut opinar sobre el terratrèmol polític que sacseja Madrid des de l’anunci electoral d’Isabel Díaz Ayuso. Una de les més sinceres ha estat Sandra Barneda, que ha centrat la seva columna de La Vanguardia en aquest tema: “Acordar és la base sobre la qual recau tot el pes per resoldre l’embolic polític que està tenint lloc a Madrid amb les estratègies a la carrera per no perdre el poder, en el cas del PP i Ayuso, i per a obtenir-lo en el cas dels socialistes i Más Madrid. La dinamita està posada a sobre de la taula i sembla que la solució haurà de ser jurídica”.

L’escriptora catalana considera que Ciutadans vol “posar-se al costat del més fort en els pròxims anys” en veure que la seva tendència és bastant negativa: “Arrimadas sembla haver-se decidit per virar cap a l’esquerre i allunyar-se dels populars, encara que no tenia prevista aquesta precipitació a Madrid”.

Sandra Barneda destaca que Ayuso està envoltada de polèmiques, però també li reconeix que sigui aplaudida pels empresaris per la seva gestió de la Covid: “Per moments Madrid ha arribat a convertir-se en un oasi de cap de setmana per als francesos que acudien a la capital per gaudir de la llibertat perduda en el seu país per les mesures davant del virus”.

Sandra Barneda presenta un nou programa / Europa Press
Sandra Barneda presenta un nou programa / Europa Press

La presentadora assegura que la presidenta “ha guanyat un pols que sembla perdut”. Sandra Barneda acaba el seu escrit comparant la situació amb una trama de Joc de Trons i a Isabel Díaz Ayuso amb Claire Underwood de House of cards. Té clar que cada partit ha jugat les seves cartes, una partida de la qual espera el resultat amb entusiasme.

Nou comentari