Samira plora, desconsolada, en negar que hagi estat amb homes per diners: “Mai m’he prostituït”

"Tothom m'assenyala i em jutja", es queixa la popular argentina

Samira s’ha sotmès aquest dissabte al polígraf de Conchita a ‘Sábado Deluxe’ i, durant la seva sessió prèvia al programa, l’argentina més televisiva s’ha enfonsat i s’ha posat a plorar quan havia de donar certes explicacions, sobretot quan es parla de les acusacions que pesen sobre ella per la suposada prostitució.

Samira ha negat rotundament que hagi estat mai amb cap home per diners i quan li han preguntat sobre aquest tema no ha pogut evitar plorar desconsoladament: “Tothom m’assenyala i em jutja. No he fet mai això, mai se m’ha passat pel cap prostituir-me”.

A més, quan s’ha parlat d’aquest tema en el plató de ‘Sábado Deluxe’ la jove s’ha tornat a emocionar, perquè se sent impotent en haver de donar les mateixes explicacions desenes de vegades. Així, ha confessat que quan va sortir de ‘La casa fuerte 2’ es va sentir malament perquè aquestes especulacions van tornar a la seva vida, com si d’un fantasma del passat es tractés.

Cal recordar que, durant la seva participació en aquest reality, Cristini va ser qui va sembrar el dubte sobre la seva companya insinuant que Samira havia viatjat a Dubái com a acompanyant d’homes per diners.

Nou comentari