El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Samantha Vallejo-Nágera queda en evidència i esborra la foto polèmica
  • CA

Samantha Vallejo-Nágera està rebent un munt de crítiques, el que s’explica per l’última publicació que ha fet a Instagram. La xef també ha d’estar confinada a casa, un aïllament que està passant amb els quatre fills. El govern espanyol ha estat molt clar i una de les poques excepcions que permeten sortir al carrer és treure el gos a passejar, el que Samantha està fent.

Fins aquí cap problema, ja que té permís per treure el seu labrador al carrer. Ara bé, el problema ha vingut quan ha compartit una foto d’un dels passejos amb ell. Per què? En aparèixer a un poble de Segòvia també en companyia de la seva mare

Els passejos s’han de fer individualment, per la qual cosa els seguidors de la cuinera s’han enfadat. I és que no és que hagi incomplert aquesta norma del govern en passejar el gos en companyia de la seva mare, sinó que a més a més s’ha descobert que està passant el confinament en la seva segona residència a Segòvia.

Les crítiques s’han succeït ràpidament, el que ha forçat Samantha a eliminar la fotografia. Els seus seguidors no entenen com se salta les normes del confinament i, a més a més, en treu pit d’això. Una actitud que han denunciat i que ha tingut conseqüències, sí, l’eliminació de la fotografia. 

Samantha no ha fet declaracions al respecte ni s’ha intentat justificar. Simplement ha volgut respondre l’allau de comentaris negatius amb l’eliminació de la foto de la discòrdia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa