Samantha d’OT, assetjada pels fans: “Deixeu de venir a casa”

La Samantha ha estat una de les concursants més mediàtiques d’aquesta darrera edició d’Operación Triunfo. La cantant d’Alacant s’ha guanyat l’estima del públic gràcies al seu caràcter extravertit, la poca vergonya i la transparència. Ha defensat el català, el que provocava que una teleespectadora demanés públicament en un cartell que la converteixin en presidenta dels països catalans. En una entrevista a ‘Nació Digital‘, assegura que no deixarà de banda mai la lluita per defensar la llengua: “Crec que no és normal tenir problemes per defensar aquestes coses. Creia que ja no existia la catalanofòbia en termes lingüístics, però és així”.

Samantha d'OT   TVE

Samantha d’OT / TVE

L’artista ha aconseguit una autèntica legió de fans, el que demostra l’enorme repercussió que genera cada missatge que publica a la xarxa. Una fama que va in crescendo, el que l’ha ajudat a rebre ofertes de diverses discogràfiques. El problema? Que això també comporta alguna situació desagradable.

La fama té conseqüències, el que ha experimentat en primera persona aquesta setmana. Ara que ja podem traslladar-nos entre províncies, alguns dels seus seguidors s’haurien afanyat a descobrir on viu per anar a visitar-la. Així ho ha explicat ella mateixa, visiblement molesta per l’allau de persones que s’han presentat a les portes de casa seva: “Moltes gràcies a tots per la rebuda. Els meus companys i jo estem súper contents i agraïts de veure-us pel carrer, parlar, signar i fer-nos fotos. Sé que s’ha filtrat la direcció de casa meva i molts sabeu que visc en un poble petit. Agrairia, si us plau, que no vinguéssiu a casa a trucar el timbre i preguntar per mi. Ahir vaig rebre moltíssimes visites de gent que no conec de res. Estic intentant desconnectar i crec que mereixo una mica de privacitat. Una cosa és la via pública i una altra venir a casa”. 

Una situació que la supera, per la qual cosa ha demanat comprensió. Un concurs musical que li ha obert les portes a la música, però que també comporta situacions desagradables amb les quals haurà d’aprendre a viure. 

Nou comentari