El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Pluja de retrets i males paraules a ‘Sálvame’ en una discussió èpica
  • CA

Carmen Alcayde ha visitat ‘Sálvame’ aquest dimarts per celebrar els 30 anys de Telecinco. La presentadora ha estat molt lligada a la cadena, especialment gràcies a l’èxit aclaparador que va aconseguir amb ‘Aquí hay tomate’. No ha gaudit d’una entrevista molt tranquil·la, per això, ja que s’ha hagut d’enfrontar als retrets de Víctor Sandoval, que està molt enfadat amb ella des de fa un temps.

El col·laborador no s’ha tallat i li ha deixat clar que està molest amb ella: “Jo no estic enfadat, perquè no m’enfado, però a mi les coses em fan mal i estic dolgut. No t’agafo el telèfon perquè vas fer unes declaracions demolidores contra mi”, deixava caure.

Es referiria a unes declaracions que va fer Alcayde a ‘Cazamariposas’ en les quals el criticava: “Sandoval té unes ànsies de fama brutals i va passat de voltes i revolucions”. Una crítica que no li va fer gens de gràcia, tal com va demostrar el retret que li va fer posteriorment per venjar-se: “A mi sí que se m’entenia a ‘Aquí hay tomate’, no com a tu”. 

Carmen Alcayde i Víctor Sandoval a 'Sálvame' Telecinco

Carmen Alcayde i Víctor Sandoval a ‘Sálvame’ / Telecinco

Alcayde ha volgut justificar-se: “Aquella setmana estaves fent molt de xou. Vaig entrar a ‘Cazamariposas’ per seguir-te el joc i que tinguessis més bola i poguessis anar més a televisió, t’estava fent un favor i després m’ho vas agrair per telèfon”, unes paraules que demostrarien la falsedat de Sandoval, que s’ha indignat perquè l’ha deixat molt malament: “No permetré que donis una imatge equivocada de mi”. 

La presentadora ha acabat demanant-li perdó: “Potser em vaig excedir una mica, però si et va ofendre et demano perdó”. I d’aquí, a una abraçada de reconciliació que molts teleespectadors no s’han cregut. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa