El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ fa fora de plató una convidada per deixar-los en evidència
  • CA

Són molts els col·laboradors i convidats que han criticat Sálvame per la seva manera de tractar la gent. No mostren respecte ni empatia cap als seus tertulians, doncs tampoc no ho faran amb persones que hi van només de tant en tant. Aquesta ha estat la denúncia de Magdalena Clavero, la tieta d’Isabel i Bernardo Pantoja.

El programa la convidava perquè donés la seva versió sobre la informació que apunta que el germà d’Isabel Pantoja hauria tingut un fill extramatrimonial. Seria, doncs, germanastre d’Anabel Pantoja, qui va esclatar en directe negant que això fos cert. La cadena va convidar la tieta, que va acudir al programa el passat mes d’agost en una entrevista que va acabar amb la seva expulsió de plató: “Hem detectat contradiccions en les teves declaracions i demanem que abandonin les instal·lacions de Mediaset”. Ara hi ha tornat, malgrat que va assegurar que no ho faria perquè ho havia passat molt malament: “Abans de res vull dir que vinc amb el cap molt alt i sempre dient la veritat. Espero que no em falteu més al respecte, si us plau”, etzibava només posar un peu a plató. Aquestes paraules van sorprendre molt Carlota Corredera, que no s’esperava aquest retret. La dona prosseguia amb la seva crítica cap al programa en directe: “El que se’m va fer l’última vegada que vaig venir no va estar bé i ara vinc a donar la cara perquè no m’amago de res ni de ningú”.

Una convidada denuncia el tracte rebut a Sálvame / Telecinco

El programa es defensava, però el mal ja estava fet: “L’última vegada no era admissible mantenir el teu discurs quan havies mantingut versions diferents sobre un mateix sostre. Simplement això, per això et convidem a marxar. Aquí no faltem al respecte a ningú. Va haver-hi un problema l’última vegada que vas venir, però t’hem tornat a trucar perquè confiem en tu. Així que ja està, deixem-ho enrere”. La tensió va estar present tota l’entrevista, fins al punt que la dona va barallar-se amb Lydia Lozano amb uns crits que van forçar el director a intervenir i esbroncar a totes dues per l’espectacle que estaven oferint. Sigui com sigui, la presència de la tieta àvia d’Anabel Pantoja ha tornat a deixar en evidència la praxi del programa del cor de Telecinco.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Jordi Marea a novembre 21, 2021 | 09:29
    Jordi Marea novembre 21, 2021 | 09:29
    El temps sempre acaba posant les coses al seu lloc. Corre, corre, sálvese quien pueda!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa