Errors hilarants en l’últim test de cultura general a ‘Sálvame’: “El primer ministre anglès es diu Mr. Bean”

Els tertulians han tornat a fallar moltes de les preguntes de l'examen que els han fet en directe

Cada vegada que Sálvame organitza un test de cultura general entre els seus col·laboradors, l’audiència acaba mofant-se’n dies i dies. Aquest divendres, Carlota Corredera ha fet preguntes sobre cultura i geografia als tertulians i les respostes han estat d’allò més hilarants. En primer lloc, han volgut que situessin les Illes Cíes en el mapa, el que tots feien més o menys bé a la primera. Ara bé, més enllà d’aquest encert, els errors han estat majoritaris.

El programa els mostrava una imatge del David de Miquel Àngel i havien de dir com s’anomena la mítica estàtua. Tres d’elles encertaven, mentre que la resta deia bajanades com “Adonis” o “Rafa“.

Fes clic a la imatge per veure el vídeo / Telecinco

La següent pregunta tenia a veure amb política. Volien saber si coneixien el nom del primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson. Lydia Lozano i Gema López encertaven, encara que escrivien el cognom malament. Chelo no recordava el nom, Víctor Sandoval s’hi referia com “Blair” (tot fent referència a l’antic ministre, Tony Blair) i Anabel Pantoja etzibava una resposta que produïa moltes mofes: “El primer ministre? Mr. Bean“.

Anabel Pantoja s’equivoca en el test de cultura general / Telecinco

Una nova mostra del nivell cultural dels tertulians de Sálvame, que no han aprovat aquest examen.

Comentaris

  Josep 06/06/2021 3:13 pm
  I la presidenta de Alenanya es Pilar Rahola
  MHP 05/06/2021 7:23 pm
  Mr. Bean no ess el president de la Generalitat? si, el que viu a Bélgica.
  70
  56
  Respon

Nou comentari