El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Canvis importants a ‘Sálvame’ per aturar la caiguda d’audiència
  • CA

Sálvame és el programa estrella de Telecinco des de fa més de dotze anys, però darrerament no els està donant tan bona audiència com abans. El format comença a avorrir els teleespectadors, que demanen novetats si volen que els continuïn sintonitzant cada tarda durant tantes hores. La direcció de l’espai ha reaccionat a aquest empitjorament de les xifres i ha optat per reformular el programa i incorporar-hi canvis importants. Ha estat aquest cap de setmana quan s’han conegut quines seran les primeres novetats que incorporaran de manera immediata.

A partir de dilluns 17 de gener, Terelu Campos torna al programa després de més de tres anys fora. Ho farà com a presentadora acompanyada de María Patiño en un renovat Sálvame Limón que passarà a anomenar-se Sálvame Lemon Tea. L’emetran en la franja de 16 a 17 hores, una hora amb un format completament nou que volen que recordi a l’icònic Aquí hay tomate. Les dues periodistes analitzaran les notícies més rellevants del món del cor en un espai que esperen que capti l’atenció de l’audiència.

La situació del programa és desesperada, tenint en compte que en els últims mesos Antena 3 els està fent la guitza amb les sèries turques. Cada vegada més teleespectadors de Sálvame es passen a la competència per conèixer les novetats de Tierra Amarga. Fins ara el programa del cor guanyava amb més de 10 punts de share d’avantatge, una situació que ha canviat radicalment tenint en compte que en les últimes setmanes estan empatades. En tercera posició queda el programa d’Helena García Melero a TV3, que encara està lluny d’igualar la competència de les privades.

Sigui com sigui, queda clar que Telecinco no vol perdre el lideratge i que està disposada a tot per impedir-ho. La novetat més important és el fitxatge de Terelu Campos, que recordem que va abandonar el seu lloc de feina després de 9 anys en considerar que els companys tractaven molt malament a la seva germana. Ara l’han convençut perquè torni amb un paper més rellevant i, se suposa, que amb un sou més alt. Caldrà veure si aquest canvi els ajuda a aconseguir més teleespectadors o si hauran d’inventar-se alguna cosa més per aconseguir-ho.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ana Suarez a gener 17, 2022 | 12:11
    Ana Suarez gener 17, 2022 | 12:11
    No lo veo

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa