El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les germanes Campos, fora de ‘Sálvame’: “No tornareu a trepitjar aquest plató, no us volem aquí”
  • CA

Terelu Campos i Carmen Borrego tornen a ser protagonistes de l’actualitat de la premsa rosa. Aquest dimecres sorprenien en aparèixer a la portada d’una revista en banyador, un reportatge que acompanyaven d’una entrevista en la que parlaven de tot una mica. Els seus antics companys de Sálvame han analitzat les seves declaracions, les que els han indignat tant que han arribat a deixar clar que mai no tornaran a contractar-les com a tertulianes.

En primer lloc era Kiko Hernández qui les criticava, especialment a Terelu. I per què? Per mencionar a la seva companya Mila Ximénez un mes després de la seva mort: “Entenc que aquí ens recordem de Mila perquè ha estat amiga nostra durant 20 anys. Ara bé, que Terelu parli d’ella en una entrevista en la que apareix en banyador em sembla innecessari, improcedent i de mal gust. Deixem que Mila descansi. Ho dic molt enfadat i desil·lusionat perquè mai no hauria pensat que Terelu parlaria d’ella i que això m’incomodaria. Fa tres setmanes que parla d’ella sense parar. Ja prou!”.

Kiko Hernández, indignat amb l’actitud de les Campos / Telecinco

I després era Carmen qui rebia. En aquest cas, de part del director del programa David Valldeperas. Haurien estat negociant amb ella durant mesos per intentar que tornés a ser col·laboradora, però sembla que les seves exigències i els seus dubtes sobre si acceptar el lloc o no han afartat al director: “M’acaba de dir el director que no et volen en aquest plató i que no el tornaràs a trepitjar. Aquí no et volen ja! Deixa de dir que no saps si estàs preparada o no, que ets molt pesada!”. Una porta que sembla que se li ha tancat per sempre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa