El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’, sense pietat: enganyen una convidada i la fan plorar desconsoladament
  • CA

Sálvame‘ ha rebut unes ferotges crítiques gairebé des que s’estrenés. El programa de tafaneries de Telecinco fa tot el possible per tenir molta audiència, el que aconsegueixen mitjançant baralles, polèmiques i plors desconsolats. Des que Kiko Matamoros es divorciés de Makoke, que han estat centrats en analitzar com es trobaven els dos. El millor de tot plegat? Quan el col·laborador va anunciar que ja havia trobat l’amor de nou.

 

Això va donar ales a l’espai de Telecinco. Qui era ella? A què es dedicava? Quants anys tenia? Quins draps bruts podien trobar-li? Doncs bé, la noia en qüestió va ajudar-los de valent en explicar que el seu fill no li parla… un caramel per un programa així.

 

 

Òbviament, el fill no va trigar ni un parell de dies en posar-se en contacte amb el programa per donar la seva versió i fer caixa. Els col·laboradors de ‘Sálvame’, per tal d’incorporar encara més dramatisme a la història, van decidir que farien una trampa i enganyarien la parella de Matamoros perquè es trobés amb el fill sense esperar-s’ho.

 

Aquest divendres, Kiko i la seva parella Cristina tenien un acte publicitari en el qual van aparèixer les càmeres de ‘Sálvame’. Ambdós van respondre les preguntes dels col·laboradors i la noia, fins i tot, va tenir temps de tenir una acalorada discussió amb Maria Patiño

 

María Patiño s'enfronta a la parella de Kiko Matamoros
María Patiño s’enfronta a la parella de Kiko Matamoros | Telecinco

 

Tot just després, per això, l’ambient va canviar radicalment quan la presentadora va dir-li que tenien el fill a plató i que li volia recriminar com l’havia tractat. La dona, en un principi, va intentar calmar els ànims i va demanar-li que solucionessin els problemes en privat; però ja era massa tard. No s’esperava aquesta connexió amb el fill, el que la va descol·locar.

 

En veure’l a través del monitor, va començar a plorar desconsoladament; superada per la situació. Kiko la va voler protegir traient-la de pla, el que va acabar amb la connexió. Poc després va ser ell qui va parlar en directe amb el programa per denunciar el que li havien fet a la parella: “No vull que l’estomaqueu més. Veig un ésser humà que es trenca, perquè té sentiments”. 

 

Fes-hi clic per veure el vídeo  | Telecinco

 

Encara se sorprèn de l’actitud morbosa del programa? Sembla que tants anys treballant-hi encara no l’han ensenyat com fan les coses…

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa