‘Sálvame’ revela el coeficient intel·lectual dels seus col·laboradors

Els últims a sotmetre's al test d'intel·ligència han estat Kiko Jiménez i Antonio Montero

Ja ho va fer fa uns anys, però ara ‘Sálvame’ està tornant a fer test d’intel·ligència als seus col·laboradors, i posteriorment ofereix els resultats a l’audiència. L’últim ha estat el periodista Antonio Montero, qui ha deixat al descobert quin és el seu coeficient intel·lectual després de sotmetre’s a una prova al programa de les tardes de Telecinco, tal com van fer la resta dels seus companys i altres personatges coneguts al llarg d’aquests anys.

El penúltim a sotmetre’s al test va ser Kiko Jiménez, a qui si bé alguns l’acusaven de ser més llest del que semblava, la veritat és que al final va quedar últim en el rànquing -al costat de Raquel Bollo- amb un 104 de coeficient. Això sí, el col·laborador supera la mitjana espanyola amb aquest resultat.

“En el cas d’Antonio ens trobem resultats homogenis tant en la intel·ligència com en les capacitats (…) Et falla alguna cosa i no és la memòria, sinó l’atenció. Sobretot en les coses quotidianes. En el que creus que fas sistemàticament. Si no t’hagués fallat l’atenció, hauries tret més puntuació”, va explicar la psicòloga sobre els resultats del test d’Antonio Montero a ‘Sálvame’.

Malgrat tot, Antonio ha aconseguit un 121 de coeficient, un resultat que “el situa com a persona molt intel·ligent”, segons la psicòloga.

Nou comentari