El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Sálvame’ revela ara el coeficient intel·lectual d’Anabel Pantoja, neboda d’Isabel Pantoja
  • CA

Anabel Pantoja ha estat l’última tertuliana que s’ha sotmès a un test d’intel·ligència a ‘Sálvame’, tal i com abans han fet alguns dels seus companys en el programa. Després de conèixer el resultat, Kiko Hernández li ha preguntat com es trobava. “Estic i no estic”, li ha contestat, i és que la neboda d’Isabel Pantoja pensava que obtindria una major puntuació. “M’he emportat un decepció”, ha assegurat molt tocada.

En aquest test d’intel·ligència, la puntuació general d’Anabel Pantoja ha estat de 92, un número que es troba entre la mitjana (entre 85 i 115). La psicòloga ha volgut explicar aquest resultat: “En memòria verbal i no verbal ha tret un 115, i està clar que això és el seu potencial”, ha afirmat. “És una cosa important i és amb el que t’has de quedar”, ha afegit. Es a dir, que Anabel té una gran capacitat d’aprenentatge i de memorització.

“El que li ha fallat a Anabel no han estat els nervis, té a veure amb aquesta intel·ligència cristal·litzada, amb la part que aprenem, amb la formació, amb la part de vocabulari, i això és a força d’estudiar”, ha explicat la psicòloga. L’últim a realitzar aquest test amb la psicòloga ha estat Antonio Montero, i el col·laborador ha obtingut un 121 de quocient intel·lectual, per la qual cosa “se situa com a persona molt intel·ligent”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa