El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Raquel Bollo, furiosa amb ‘Sálvame’ per filtrar que té un deute important
  • CA

Sálvame mai no ha tingut compassió amb els seus col·laboradors i, encara menys, amb aquells tertulians que han marxat a un altre programa. Aquest és el cas de Raquel Bollo, coneguda per formar part de la família política d’Isabel Pantoja. Ella va treballar molts anys en el programa del cor de Telecinco, però de poc ha servit això tenint en compte que no han dubtat en treure a la llum una informació sobre ella molt compromesa. Ha estat en l’emissió d’aquest dijous, quan han donat a conèixer la quantitat de diners que deu Raquel Bollo a Hisenda des de fa un temps: 6.000 € que encara no ha pagat.

Com era d’esperar, la tertuliana s’ha mostrat d’allò més enfadada amb els companys perquè no li ha agradat que treguin a la llum els seus problemes econòmics. En comptes d’aprofitar l’espai per justificar aquesta morositat, ha optat per descarregar la seva fúria contra el programa i ha assenyalat directament els altres col·laboradors amb deutes amb Hisenda. Ella no és l’única que travessa problemes econòmics, el que ha volgut deixar clar per defensar-se: “Arrossego aquest deute des del 2007, per això treballo i per això m’embarguen. Cada vegada que dono una opinió que no us sembla bé, busqueu i us dediqueu a treure merda sobre mi. Ja m’ho esperava, sí. De fet, estàveu tardant molt“.

L’ex del cantant Chiquetete ha criticat que parlessin dels seus problemes econòmics, però no s’ha quedat contenta amb això i ha engegat una campanya contra els altres companys: “Pregunta-li a Kiko Matamoros quant de temps ha passat des que ell té el deute amb Hisenda. I a Chelo García Cortés quant de temps porta i quants interessos ha hagut de pagar? No només som Raquel i Chelo les úniques amb problemes econòmics, eh? Hisenda arriba a tothom”.

Era llavors quan els altres es defensaven: “Em fa gràcia perquè tot el país sap que tinc un deute amb Hisenda, però no que en tinc un amb la Seguretat Social. Raquel està una mica equivocada”, deia la Chelo. Kiko Matamoros, per la seva banda, reconeixia el seu deute: “Evidentment aquesta és una càrrega que et vas traient com pots. Ara bé, em sembla horrorós que hagis utilitzat la Chelo perquè ningú ha de saber si ha liquidat el seu deute o no, ja que ella no apareix a cap llistat públic i ningú no la podia assenyalar. Vols criticar-me a mi? A mi m’és igual. Crec que t’hauries de fer mirar aquesta paranoia amb Sálvame que tens”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa