Forta esbroncada a ‘Sálvame’ que podria acabar en acomiadament: “No em desafiïs”

Carlota Corredera ha deixat verd a Rafa Mora, que ha intentat deixar de ximples els companys

Rafa Mora i Anabel Pantoja es van dir de tot durant una discussió èpica divendres passat. Amenaces, retrets i un munt de desqualificacions que acabaven amb un gest molt obscè del tertulià, que semblava mofar-se del pare de la seva companya. Una escena lamentable que ha tingut conseqüències després de les innumerables crítiques dels teleespectadors. Quines? Que el programa hagi decidit enfrontar-los i sotmetre a votació la seva permanència.

Ambdós demanaven perdó pel seu comportament, però això no impedia que Rafa Mora intentés justificar el que era injustificable: “Jo mai no vaig voler ofendre el seu pare. Vaig demanar perdó pel gest perquè va ser vergonyós. Jo no m’he mofat d’una persona amb mobilitat reduïda, simplement volia dir que Anabel havia de pagar la reparació de l’ascensor perquè el pare no hagués de pujar a peu coix. El que passa és que el programa deixa que Anabel digui el que vulgui”.

Un perdó que no convencia a cap dels tertulians presents, especialment a Carlota Corredera, que veia com el programa quedava en entredit: “Tu consideres que no, Anabel considera que sí… El públic opinarà programa així que no parlis de demagògia. Tu no qüestionaràs la meva feina. Quan parlem d’aprendre dels errors, no ens referim a això. Aprendre dels errors no és l’actitud ni el to que tens. Divendres ambdós vau estar fatal i cap de vosaltres heu de presumir-ne. A mi no em desafiïs!”.

“Qui es va posar a saltar a peu coix? El pare d’Anabel Pantoja té un problema a una cama? A qui et referies quan anaves a peu coix? A una cançó infantil? Si us plau, demano a direcció que et silenciï el micròfon. No ens facis quedar de ximples“, etzibava més enfadada que mai.

Nou comentari